Zeiltochten

Op “Het Wakend Oog” kunt u terecht voor een heerlijk tocht op de Friese meren met familie, vrienden en zakelijke relaties.  

Bij ons is veel mogelijk; van een heerlijke zeiltocht met een groep, tot een meerdaagse zeiltocht met het gezin, van een heerlijk kopje koffie tijdens de zeiltocht tot een uitgebreid buffet. Samen met u kijken we wat u wilt en maken we de zeiltocht geheel naar uw wens.

Zeilend Hajo staand

Op onze tjalk kunnen wij voor een dagtocht groepen tot en met 12 personen ontvangen. Bent u met een groter gezelschap, bijvoorbeeld een personeelsuitje of een familie-uitje, dan regelen wij voor u extra boten.

Wij kunnen zorgen wij voor een goed verzorgde en originele catering. Maar uiteraard bent u ook vrij om zelf de catering te verzorgen.

Een meerdaagse tocht is geschikt voor kleine groepen en gezinnen tot en met 6 à 7 personen. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de duur van de tocht wordt er gezeild op de Friese meren, het IJsselmeer of de Waddenzee.

27_06_7418_tjalk

Een indicatie van de prijs van een zeiltocht, inclusief koffie en thee, vindt u in onze prijslijst zeiltochten. Wilt u meer informatie of reserveren dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Wij verzoeken u vriendelijk voor het reserveren kennis te nemen van onze voorwaarden. Onze voorwaarden vindt u hier.