Prijslijst Bed & Breakfast

De kosten voor een overnachting op “Het Wakend Oog”, inclusief een vaartocht van 1,5 uur, én een uitgebreid ontbijt zijn € 195,00 per nacht (1 of 2 personen). Elke volwassene extra € 40,00 pp (max. 5 gasten extra). Voor kinderen onder de 12 jaar rekenen wij € 30,00 pp. Inschepen kunt u vanaf 15:00 uur. De volgende dag dient u het schip voor 11:00 uur te verlaten. Deze tijden kunnen eventueel in overleg met de schipper worden aangepast. U heeft tijdens de avond en nacht het schip geheel voor uzelf. Voor elke nacht extra rekenen we € 135,00 per nacht. Wilt u een langere zeiltocht maken dan rekenen wij daar € 60,00 per uur voor.

waknd

De tjalk is geschikt voor een overnachting voor 2 tot 7 personen. De boot beschikt over een slaapkooi met een knus, romantische tweepersoonsbed van 1.40  x 2.00 meter. In het vooronder vindt u een “twijfelaar” van 1.20  bij 1,95 meter én een éénpersoonsbed van 0.90 bij 1,90 meter. Daarnaast zijn er in de voorpiek nog twee éénpersoonsbedden. De voorpiek is ‘buitenom’ te bereiken. Op de boot is een complete set linnengoed aanwezig, inclusief handdoeken en washandjes. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.

De boot beschikt over een goed toilet, geen douche, maar wel een wasgelegenheid met koud stromend water. Mocht u toch graag willen douchen dan is het, als het schip op zijn ligplaats ligt, mogelijk te douchen bij de naastgelegen camping.

U kunt gebruik maken van de kombuis (keuken). In de kombuis vindt u alles wat u nodig heeft aan pannen, servies en bestek om een (uitgebreide) maaltijd klaar te maken, u hoeft zelf alleen de ingrediënten voor uw eten mee te nemen. In de kombuis vindt u ook een koelkast en gasoven.

Koffie en thee kunt u zelf zetten en is bij de prijs inbegrepen. Het water aan boord is drinkbaar. Drinkt u liever bronwater dan is dit ook aanwezig. Uiteraard bent u vrij om uw eigen eten en/of drinken mee te nemen.

Op de boot beschikt u niet over radio, tv of internet. Wel is er de mogelijkheid uw telefoon op te laden. De boot wordt verlicht door elektrische (accu) en olielampen. De stahoogte in de boot varieert van 1.90 (kombuis)  tot 1.70 meter (slaapkooi)/vooronder).

In de koudere maanden wordt de boot verwarmd door een houtkachel. Deze houtkachel stookt de hele boot goed warm. Dus ook in de winter is het aangenaam (én knus!), vertoeven op de boot. De prijs voor het hout is inbegrepen.

Voor mensen die daar gevoelig voor zijn wijzen wij erop dat er in verband met de ouderdom van de boot, onder bepaalde omstandigheden, een lichte olie- en/of diesellucht in de boot kan hangen.

In verband met de hygiëne zijn huisdieren op de boot niet toegestaan.

Wij verzoeken u vriendelijk voor het reserveren kennis te nemen van onze voorwaarden. Onze voorwaarden vindt u hier.